Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Clock heeft ondersteuning gekregen voor YouTube Music

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2019, 12:14 CategorieApplicaties

Veel mensen hebben een hekel aan de wekker die je weer veel te vroeg uit je slaap haalt. Daarom kun je dus maar beter een wekkergeluid hebben waarmee je nog enigszins vrolijk wakker wordt. Met Google Clock kon je sinds de zomer al Spotify gebruiken om wakker te worden met je favoriete muziek. Daar zijn nu nog enkele muziekdiensten bijgekomen.

Naast Spotify kun je nu ook de muziekdiensten YouTube Music en Pandora gebruiken om mee wakker te worden. Google Clock heeft een update gekregen naar versie 6.1. De ondersteuning voor de andere muziekdiensten werd afgelopen zomer ook al aangekondigd, maar we hebben dus nog tot maart 2019 moeten wachten. Ook Google Play Music-gebruikers kunnen de Clock gebruiken. Zij krijgen bij hun abonnement gratis een YouTube Music-abonnement. Google Play Music zal later dit jaar waarschijnlijk opgaan in YouTube Music.

Je favoriete muziek instellen

Om je favoriete muziekdienst in te stellen open je de Google Clock-app. Vervolgens klik je bovenaan op het tabblad Alarm. Klik op het plusje voor een nieuw alarm en vervolgens op het belletje. Hier vind je voor iedere muziekdienst een eigen tabblad. Vervolgens kun je een playlist instellen of zoeken in de volledige bibliotheek om je favoriete muziek te vinden waar je wakker mee wilt worden.

De nieuwste versie van Google Clock voor Android kun je downloaden via de onderstaande link.

  • Google Clock
  • Delen:
Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.