Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor View 20 Moschino Edition wordt in Nederland uitgebracht

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2019, 9:44 CategorieAndroid

Honor heeft bekendgemaakt dat de Honor View 20 Moschino Edition vanaf nu ook in Nederland te koop is. Deze versie heeft een ander design en weer werk- en opslaggeheugen. Tot 14 maart krijg je er ook nog een Honor Watch Magic bij wanneer je de telefoon aanschaft.

Dit is de Honor View 20 Moschino Edition

Honor heeft laten weten dat er een speciale versie van de Honor View 20 naar Nederland komt, genaamd de Moschino Edition. Mocht je het toestel tussen nu en 14 maart bestellen, dan krijg je er ook nog een Honor Magic Watch bij, ter waarde van 179 euro. Deze nieuwe versie van de smartphone heeft niet alleen een ander design, ook krijgen gebruikers toegang tot meer werk- en opslaggeheugen. Zo is er maar liefst 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan opslagruimte beschikbaar gesteld (tegenover 6 en 128 GB, respectievelijk).

Het toestel zal daardoor wel wat duurder zijn dan de reguliere variant van de smartphone (een toestel dat je zou kunnen omschrijven als het beste werk dat Honor tot op heden geleverd heeft). De Moschino Edition kost je namelijk 649 euro, terwijl de normale versie honderd euro goedkoper is. Voor de rest zijn de specificaties hetzelfde gebleven en krijg je nog altijd een 6,4″-scherm met een maximale resolutie van 2.310 bij 1.080 pixels. Onder de motorkap treffen we nog altijd dezelfde processor aan, namelijk de Kirin 980-cpu.

  • Delen:
Honor View 20
Honor View 20
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.