Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei lanceert Huawei P Smart+ 2019 met triple camera’s

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2019, 17:31 CategorieAndroid

Huawei heeft vandaag de Huawei P Smart+ 2019 gelanceerd. Het bedrijf richt zich met dit toestel op de jonge consument, waarbij de nadruk ligt op de fotografiemogelijkheden. De Huawei P Smart+ 2019 heeft een 6,21″-scherm en draait op een Kirin 710-processor. Het FullView-scherm heeft een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. Qua geheugen krijgt het toestel 3 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen.

Drie camera’s en kunstmatige intelligentie

Het grootste verschil met de voorganger zijn de drie camera’s achterop. De hoofdcamera heeft 24 megapixel. Daarnaast is er een ultra-groothoek van zestien megapixel en een dieptesensor met twee megapixel. Voorop vinden we een camera met acht megapixel. Kunstmatige intelligentie is aanwezig om automatisch de beste instellingen voor je foto’s te selecteren. In totaal kunnen vijfhonderd verschillende scenes in 22 categorieën worden herkend. Filmen kan uiteraard ook, met tevens de mogelijkheid om in slow motion met 480 beeldjes per seconde te filmen.

De Huawei P Smart+ 2019 draait op Android 9.0 Pie met de softwareschil EMUI 9.0 van Huawei. De batterij heeft een capaciteit van 3.400 mAh. Het toestel heeft een 3,5mm-hoofdtelefoonaansluiting, zodat je gewoon je normale oordopjes kunt gebruiken. Achterop vinden we ook een vingerafdruksensor. Voorop is de grotere notch vervangen door een waterdruppel.

De Huawei P Smart+ 2019 is per direct beschikbaar in de kleuren Starlight Blue en Midnight Black voor een adviesprijs van 259 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.