Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 12.2 nu te downloaden voor iPhone en iPad: dit is er nieuw

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2019, 9:48 CategorieiPhone

Dat iOS 12.2 niet lang meer op zich zou laten wachten werd vorige week al duidelijk met het bericht over de nieuwe AirPods. Deze zijn vanaf deze week te koop in de winkels, maar hadden wel iOS 12.2 nodig om te functioneren. Keurig op tijd heeft Apple nu iOS 12.2 uitgebracht. Geen grote update, maar wel eentje met een aantal vernieuwingen.

Dit is er nieuw in iOS 12.2

Naast ondersteuning voor de nieuwe Apple AirPods is er ook ondersteuning voor Apple News Plus, de nieuwe abonnementsdienst voor kranten, tijdschriften en andere magazines. Helaas komt de dienst voorlopig nog niet naar Nederland toe. Apple is ook begonnen met de ondersteuning toevoegen voor AirPlay en HomeKit op televisies. Je kunt Siri nu vragen om content af te spelen op je Apple TV. Daarnaast zijn er vier nieuwe animoji toegevoegd, namelijk een haai, giraffe, uil en een everzwijn. Safari laat nu direct zien of je een onbeveiligde website bezoekt, de Messages-app is verbeterd en verder gaat het voornamelijk om kleine tweaks aan de interface en worden er verschillende fouten opgelost.

iOS 12.2 is per direct te downloaden voor je iPad en iPhone. Ga naar Instellingen, vervolgens naar Algemeen en kies Software-update om de nieuwste iOS-versie te downloaden.

  • Delen:
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.