Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Korte teaser toont opvouwbare smartphone van Xiaomi

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2019, 15:03 CategorieAndroid

Er is een korte video opgedoken waarin we opvouwbare smartphone van Xiaomi kunnen zien. Deze video geeft alvast een goede indruk van het apparaat. Tot op heden heeft het Chinese bedrijf weinig informatie vrijgegeven over de aankomende telefoon.

Video toont opvouwbare smartphone van Xiaomi

Xiaomi heeft een korte teaservideo online gezet waarin de opvouwbare smartphone van het bedrijf goed te zien is. Dit is misschien wel de beste indruk die we van het toestel krijgen tot het moment van de aankondiging. In de video is te zien hoe gemakkelijk het toestel straks op te vouwen moet zijn. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Samsung Galaxy Fold zit het scherm van deze telefoon aan de buitenkant (net zoals op de Huawei Mate X). Dat vouwt misschien wat gemakkelijker, maar levert waarschijnlijk ook sneller krassen op.

Wanneer het toestel helemaal opgevouwen is, dan lijkt het scherm wel heel breed te zijn (wat ook goed te zien is op de afbeelding hierboven). Breder dan een smartphone nu gemiddeld is, in elk geval. Ook lijkt het model wat dikke dan gemiddeld te zijn. Xiaomi heeft op moment van schrijven ook nog geen details vrijgegeven, dus daar moeten we nog op wachten. Zo weten we nog niet wanneer de telefoon wordt gelanceerd en wat die moet gaan kosten. Waarschijnlijk zal de fabrikant de komende tijd meer video’s en foto’s vrijgeven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.