Meer details over de opvouwbare Samsung Galaxy Fold duiken op

27 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-fold-1

Een anonieme bron die in het bezit is van de opvouwbare Samsung Galaxy Fold vertelt meer details over de zichtbare naad op het scherm. Volgens de bron valt het wel mee, helemaal als je het toestel wat helderder zet.

Precies een week geleden dook een video op van de Samsung Galaxy Fold. De video liet zien dat het scherm over een duidelijk zichtbare naad beschikt. Deze naad zou al zichtbaar zijn wanneer je het opvouwbare toestel tienduizend keer open- en dichtgevouwen hebt.

Hoe vaak het toestel op de video daadwerkelijk is open- en dichtgevouwen is niet bekend. Samsung is echter wel voornemens om het scherm gratis te vervangen indien nodig, dus we maken ons wel enigszins zorgen over de bouwkwaliteit van het geheel. Een niet nader genoemde bron is echter in het bezit van de Samsung Galaxy Fold en hij geeft wat meer informatie over het opvouwbare toestel.

‘Zichtbare naad is niet zo’n probleem’

Zo laat hij weten dat de naad inderdaad zichtbaar is, maar dat het in de praktijk niet zo’n groot probleem is. Zet je de helderheid van het scherm omhoog naar boven de zeventig procent, dan zie je helemaal geen naad meer. Het scharnier is volgens de bron ook stevig genoeg, waardoor het haast onmogelijk is om het scherm de verkeerde kant op te vouwen. De Galaxy Fold komt met de Snapdragon 855, dezelfde processor als in de Galaxy S10 voor de Verenigde Staten en China. In Europa hebben we de Exynos 9820 in het toestel, maar of deze tweedeling ook voor de Fold ook gaat gelden is nog niet bekend. Het is ook de eerste telefoon die komt met ufs 3.0-opslag. Ook games draaiden prima op het opvouwbare toestel, alhoewel er nog altijd een kleine vertraging te zien is tijdens het wisselen tussen apps.

Reacties (0)