Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix test goedkoper abonnement voor alleen mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2019, 9:41 CategorieApplicaties

Videostreamingdienst Netflix test momenteel in een aantal landen een goedkoper abonnement dat alleen werkt op mobiele apparaten. Omgerekend naar euro’s kost dit abonnement iets meer dan drie euro per maand; kijken op andere apparaten werkt dan dus niet.

Netflix test goedkoper mobile-only abonnement

Netflix test momenteel een goedkoper abonnement in een aantal landen, waaronder India, dat omgerekend 3,21 euro per maand kost. Met dit abonnement kun je de films, series, documentaires en cabaretshows alleen op je smartphone of tablet bekijken, niet op een pc, televisie of spelcomputer. Daarnaast lijkt het erop dat de videostreamingdienst ook kortere abonnementen van bijvoorbeeld één week of twee weken test, zodat je ook niet meteen vastzit aan een maandabonnement. Dit is echter niet bevestigd door het bedrijf.

Aangezien het hier om een test gaat, is het niet met zekerheid te stellen dat de nieuwe prijzen en abonnementen ook daadwerkelijk worden uitgerold naar iedereen. Het is ook vooralsnog niet bekend in welke landen de dienst deze opties nog meer aan het uitproberen is. Dat Netflix in elk geval in India deze mogelijkheden test, is niet zo vreemd. De streamingdienst is voornemens meer Indiase content uit te brengen, dus is het van belang dat die content ook kan worden bekeken. Het wachten is nu totdat er meer informatie bekendgemaakt wordt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.