Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Apple AirPods vanaf volgende week verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2019, 15:48 CategorieAccessoires

Apple brengt komende week de tweede versie van de Apple AirPods op de markt. De bluetooth-oordoppen komen met de nieuwe h1-chip met verbeterde accuduur en snellere verbinding met apparaten, ondersteuning voor ‘Hey Siri’ en zal tevens verkrijgbaar zijn met een draadloze oplaadcase.

Volgens Apple zorgt de nieuwe H1-chip ervoor dat je tot 50 procent langer kunt praten in vergelijking met de eerste generatie oordoppen. De AirPods moeten daarnaast tot twee keer sneller verbinding maken met je apparaten. Zoals al eerder gemeld is ondersteuning voor ‘Hey Siri’ dit keer ook aanwezig, zodat je Siri-commando’s kunt geven zonder op de oordoppen te hoeven drukken.¬†Optioneel is de draadloze oplaadcase verkrijgbaar. Deze werkt vergelijkbaar met de draadloze Qi-laders voor je smartphone.

Prijzen en beschikbaarheid

Volgende week moeten de nieuwe Apple AirPods op de markt verschijnen. Op de website van Apple staan de prijzen alvast weergegeven en kun je ze alvast kopen en laten bezorgen tussen 26 en 28 maart. De nieuwe AirPods met draadloze oplaadcase zullen 229 euro gaan kosten. Wil je liever de nieuwe AirPods met gewone oplaadcase? Dan zul je hiervoor 179 euro moeten betalen. De draadloze oplaadcase is ook los verkrijgbaar voor een bedrag van 89 euro. Over de AirPower-oplaadmat werd overigens niet gesproken. De nieuwe AirPods draaien op iOS 12.2, watchOS 5.2 of macOS 1.014.4. Het lijkt er dus op dat we komende week nog een aantal updates gaan krijgen.

  • Delen:
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.