Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ondersteuning voor Airpower opgedoken in bèta van iOS 12.2

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2019, 10:01 CategorieAccessoires

Er zijn wederom aanwijzingen gevonden voor Airpower, de draadloze oplaadtechnologie van Apple, binnen de bèta van iOS 12.2. Het lijkt er dus op dat de release van de draadloze oplaadmat van het bedrijf uit Cupertino niet lang meer op zich laat wachten.

Airpower-verwijzingen gevonden

Aangekondigd in september 2017 en nog altijd niet beschikbaar: Apple Airpower. Deze draadloze oplaadmat voor iPhone, Apple Watch en Airpods zou anderhalf jaar geleden al te koop moeten zijn, maar door aanhoudende problemen is dat er nog altijd niet van gekomen. Maar zoals het er nu naar uitziet laat die release niet lang meer op zich wachten. Binnen de zesde developers beta van iOS 12.2 zijn namelijk verwijzingen gevonden naar de mat. Binnen de code staat wat de accessoire precies doet wanneer er apparaten op worden gelegd.

Apple Airpower zal straks tot drie apparaten tegelijkertijd moeten kunnen opladen (zoals dus een iPhone, Apple Watch en Airpods). Het opladen zal dan in de vorm van een 3d-animatie op het scherm van de iPhone kunnen worden weergeven — elk apparaat krijgt dan een eigen balk. Het lijkt er dus op dat Apple de problemen rondom het product heeft kunnen oplossen. Ondertussen hebben leveranciers van Apple al laten weten dat de massaproductie zou zijn begonnen van de accessoire. Apple heeft er zelf nog niets over bekendgemaakt.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.