Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PS4 Remote Play nu ook beschikbaar voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2019, 12:38 CategorieApplicaties

Sony heeft laten weten dat gamers nu ook PS4 Remote Play kunnen gebruiken op een iPhone of iPad die minimaal over iOS 12.1 beschikt. Wanneer je je iOS-apparaat koppelt aan je PlayStation 4, dan kun je daar je voortaan je favoriete games op spelen.

PS4 Remote Play op iOS

Heb je thuis een PlayStation 4 staan en maak je dagelijks gebruik van een iPhone of iPad? Dan is het vanaf nu (officieel) mogelijk die PS4-spellen op je iOS-apparaat te spelen. Sony heeft namelijk PS4 Remote Play uitgebracht in de App Store, waardoor het voor gamers mogelijk is de spellen naar de apparaten van Apple te streamen. Android-gebruikers met een Sony-telefoon kunnen die al wat langer doen. Sinds oktober 2014 is de Remote Play-applicatie al beschikbaar op Android (en sindsdien werkt die ook onofficieel met andere Androids).

Je kunt PS4 Remote Play gebruiken door eerst te checken of je PlayStation 4 helemaal up-to-date is. Vervolgens dien je de app te downloaden uit de App Store en kun je beide apparaten aan elkaar koppelen. Games speel je met de bediening op het touchscreen, maar je kunt ook altijd kiezen er een third-party controller voor te gebruiken (officiële PS4-controllers worden niet ondersteund). Deze app is gratis te gebruiken in tegenstelling tot het eerder aanbod van soortgelijke apps: de applicatie R-Play kost je 12,99 euro.

  • PS4 Remote Play
  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.