Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Renders tonen OnePlus 7 met een pop-up-camera aan de bovenkant

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2019, 10:24 CategorieAndroid

Dit weekend zijn er renders verschenen van de OnePlus 7. Zoals het er nu naar uitziet zal er een pop-up-camera op het toestel zitten. Dat betekent dat er dus geen slider aanwezig zal zijn er dat er een grote schermoppervlak aanwezig is.

OnePlus 7 met pop-up-camera – gerucht

Uiteraard is er nog maar weinig bevestigd over de OnePlus 7. Maar zoals het er nu naar uitziet zal dit model een pop-up-camera gaan krijgen, die aan de bovenkant omhoog komt voor het maken van een foto. Mogelijk is er dus geen slider aanwezig, terwijl we wel een groot schermoppervlak tot onze beschikking kunnen gaan krijgen. De inmiddels beroemde (of beruchte) OnLeaks heeft veel verschillende renders online gegooid waarop het toestel van alle kanten te zien is. Dit is het beste voorproefje van de smartphone van dit moment.

Naar verluidt krijgt het toestel een scherm van 6,5-inch. Daarnaast lijkt er aan de bovenkant een ontzettend dunne rand te zitten, terwijl de kin aan de onderkant weer relatief fors is — maar ook dunner lijkt dan op de OnePlus 6T. Verder is het opvallend dat er dit keer een derde camerasensor aan de achterkant zit, waardoor het lijkt dat OnePlus ook met de trend meegaat van meer camera’s op een smartphone plaatsen. Mogelijk horen we in mei meer over de nieuwste telefoon van OnePlus, vooralsnog OnePlus 7 genoemd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.