Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Fold vanaf 26 april te bestellen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2019, 14:55 CategorieAndroid

Samsung heeft bekendgemaakt dat de Samsung Galaxy Fold vanaf 26 april te bestellen is in Nederland, bij exclusieve verkooppunten. Je kunt deze opvouwbare smartphone straks kopen bij KPN, T-Mobile en Vodafone en vanaf de officiële Samsung-website. Je moet er wel diep voor in de buidel tasten.

Samsung Galaxy Fold vanaf 26 april

De Samsung Galaxy Fold, de eerste opvouwbare smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf, is vanaf 26 april te bestellen in Nederland. De telefoon is straks te koop bij KPN, T-Mobile en Vodafone en zal natuurlijk ook vanaf de officiële website van Samsung te bestellen zijn. De verkoop start op vrijdag 3 mei in vijftien Europese landen, waaronder Nederland. Het toestel beschikt onder meer over een 7,3″-scherm, genaamd Dynamic Amoled Infinity Flex, evenals een flinke beschermlaag van Corning Gorilla Glass 6.

Aan de introductie van de Samsung Galaxy Fold gingen jaren van ontwikkeling vooraf en kickstart straks een nieuwe lijn smartphones. De Samsung Galaxy Fold is beschikbaar in verschillende kleuren waaronder Space Silver, Cosmos Black, Martian Green en Astro Blue en heeft een adviesverkoopprijs van 2.020 euro gekregen. Ieder toestel wordt standaard geleverd met Galaxy Buds (draadloze oordoppen ter waarde van 149 euro), een slanke Kevlar-beschermhoes en een eenmalige reparatie bij valschade in het eerste jaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.