Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung presenteert Galaxy A70: 6,7-inch en in-display vingerafdruksensor

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2019, 16:43 CategorieAndroid

Samsung heeft opnieuw een nieuwe smartphone in de A-serie gepresenteerd. Dit keer gaat het om de Samsung Galaxy A70. Het toestel heeft een groot amoled-scherm van 6,7-inch en een vingerafdruksensor onder het scherm. Samsung richt zich met dit toestel op de ‘volgende generatie’, waarmee het dus met name jongeren wil aanspreken.

De Samsung Galaxy A70 heeft een Full HD+ Super Amoled Infinity-U display in een beeldverhouding van 20:9. In andere woorden, geen gaatje (Infinity-O) op het scherm, maar een waterdruppel (Infinity-U). Het scherm is met 6,7-inch behoorlijk groot te noemen. Het toestel draait op een nog nog onbekende octa-core processor en zal verkrijgbaar zijn met 6 GB of 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen. De batterij heeft een capaciteit van 4.500 mAh met ondersteuning voor Super-Fast Charging, een 25 watt-snellaadtechnologie. Het toestel laadt hierdoor zelfs sneller op dan de Galaxy S10 en door de batterij met een grote capaciteit moet je gemakkelijk twee dagen zonder opladen kunnen halen.

De waterdruppel op het display heeft een camera van 32 megapixel. Aan de achterkant vinden we tevens een camera van 32 megapixel (f/1.7), samen met een ultra-groothoeklens van acht megapixel en een dieptesensor van vijf megapixel. Hiermee kun je de scherptediepte aanpassen om bokeh-foto’s te maken met een scherpe voorgrond en een wazige achtergrond. AI speelt ook een rol op het toestel. Scene Optimizer herkent twintig verschillende scènes en past automatisch de beste instellingen toe. Ook is er foutdetectie aanwezig die automatisch oneffenheden weghaald, zelfs voordat je op de knop klikt om een foto te maken. De Samsung Galaxy A70 zal direct draaien op Android 9.0 Pie met Samsung’s OneUI 1.1-softwareschil. Het toestel heeft een vingerafdruksensor onder het display, waarschijnlijk dezelfde als op de Galaxy A50. Samsung Health en Bixby zijn ook op het toestel aanwezig.

Prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy A70 ligt media april in de winkels in de kleuren koraal, blauw, zwart en wit. Het toestel krijgt een verkoopadviesprijs van 399 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.