Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan nog twee opvouwbare smartphones’

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2019, 10:14 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Samsung achter de schermen aan twee andere opvouwbare smartphones. Eén versie zou moeten lijken op de Huawei Mate X, terwijl de andere een verticaal clamshelldesign moet krijgen.

Meer opvouwbare smartphones van Samsung – gerucht

Samsung wil nog twee andere opvouwbare smartphones gaan uitbrengen, naast de Samsung Galaxy Fold, schrijft Bloomberg. De Galaxy Fold heeft een tabletscherm dat je kunt openen en sluiten als een boek. Eén van de twee nieuwe designs zou moeten gaan lijken op de Huawei Mate X en één groot scherm hebben dat aan de buitenkant ombuigt. Het laatste model zou een verticaal clamshelldesign gaan krijgen. Ook deze smartphone zou dan aan de buitenkant een klein scherm hebben, zoals de Galaxy Fold heeft.

De clamshelltelefoon, die wat weg zou kunnen gaan hebben van het idee van Lenovo voor een opvouwbare smartphone, zou ergens laat in 2019 of vroeg in 2020 moeten verschijnen. Daarna zou Samsung pas zijn Mate X-achtige smartphone willen gaan uitbrengen, aldus de bronnen van Bloomberg. Ondertussen komt de Samsung Galaxy Fold uit in april, terwijl Samsung nog steeds werkt aan de problemen van het scherm. Samsung zou nu zelfs overwegen het scherm gratis te vervangen wanneer blijkt dat het kapot gaat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.