Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stardew Valley nu beschikbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2019, 9:22 CategorieGaming

De populaire boerderijsimulator Stardew Valley is vanaf nu beschikbaar op Android. Het spel zal je eenmalig 8,99 euro gaan kosten. In deze game stap je in de schoenen van een boer en moet je je eigen digitale boerenleven zien op te bouwen en onderhouden.

Download Stardew Valley

Vanaf nu is de waanzinnig populaire boerderijsimulator Stardew Valley beschikbaar op Android. De game werd eerder al uitgebracht op pc, spelcomputers en iOS, maar nu kunnen eigenaars van een Android-apparaat dus ook aan de slag in hun eigen, digitale boerderijleven. Het spel kost spelers eenmalig 8,99 euro. Voor apps en games binnen Google Play is dat misschien veel geld, maar in vergelijking met wat het spel op andere apparaten heeft gekost, valt het nog wel mee. Bovendien zijn er geen digitale aankopen beschikbaar.

Op moment van schrijven hebben reeds meer dan vijfduizend mensen de game al gedownload. Waar je alleen even op moet letten is dat je tenminste Android 4.4 op je toestel hebt staan. Ook kan het zijn dat een enkel apparaat met Android 9.0 Pie voor problemen kan zorgen, maar waarschijnlijk loop je niet tegen dat probleem aan — zo breed beschikbaar is Pie nou ook weer niet. Naast het onderhouden van je boerderij moet je in Stardew Valley ook je sociale leven bijhouden. Pas op: deze game vreet je tijd op.

  • Stardew Valley
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.