Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter rolt extra opties uit voor donkere modus naar iOS-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2019, 9:25 CategorieApplicaties

Twitter heeft laten weten dat gebruikers van de iOS-applicatie voortaan extra opties tot hun beschikking hebben voor de donkere modus. Zo kan de modus nu bijvoorbeeld automatisch worden geactiveerd, waardoor je dat niet meer handmatig hoeft te doen.

Twitter op iOS krijgt extra opties donkere modus

Twitter heeft bekendgemaakt dat gebruikers van de iOS-app van het sociale netwerk voortaan toegang krijgen tot extra opties met betrekking tot de donkere modus. In januari maakte ceo Jack Dorsey de belofte dat er een ‘ware donkere modus’ zou worden uitgerold, eentje die de grijze en blauwe kleuren inruilt voor zwart. Hoewel de update nu wordt uitgerold, kan het zijn dat je de app volledig moet afsluiten en opnieuw moet opstarten voordat de nieuwe opties beschikbaar zijn. Er zijn straks drie modi te gebruiken:

  • Dim: dat is de huidige donkere modus, die werd geïntroduceerd in 2016, en presenteert de blauwe en grijze kleuren. Dit kan rustiger zijn voor de ogen, maar laat op het gebied van energiezuinigheid nog wat te wensen over.
  • Lights out: dit is de nieuwe donkere modus, met puur zwart. Vooral voor oled-scherm is dit perfect, omdat er geen licht wordt uitgezonden en de individuele pixels ook niet worden geactiveerd. Dit is nog beter voor je ogen in de avond en kan zelfs helpen met het besparen van energie.
  • Automatische modus: de donkere modus kan nu automatisch geactiveerd worden op basis van je tijdzone. Zo hoef je er dus niet meer zelf aan te denken en kun je overdag het normale thema gebruiken, terwijl in de avond de donkere modus wordt geactiveerd.

Binnenkort krijgen ook de mensen die gebruikmaken van de Android-app dezelfde update voorgeschoteld.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.