Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter lanceert eigen experimentele bèta-applicatie twttr

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2019, 9:34 CategorieApplicaties

Twitter heeft een nieuwe applicatie gelanceerd, genaamd twttr. Met deze app wil het sociale netwerk nieuwe functies uitproberen. De eerste grote test is de conversatietest, waar tweetgesprekken worden gepresenteerd als chatgesprekken.

Dit is twttr

Twitter heeft twttr gelanceerd. Dit is een app waar gebruikers zich voor kunnen aanmelden voor het uitproberen van nieuwe functies. De eerste grote nieuwe functie die nu wordt getest is de conversatieweergave. Twitteraars die op elkaar reageren zien hun tweets dan verschijnen in de vorm van een chatgesprek, met duidelijke kleuren voor verschillende gebruikers en andere indicatoren voor het uit elkaar kunnen houden van mensen die reageren. Uiteraard worden er in de toekomst ook andere ideeën uitgeprobeerd.

Tegenover Techcrunch laat Twitter weten dat er dan wordt gedacht aan introductietweets bovenaan een profiel, die staan vastgepind, of statusupdates. Mocht je dit nou tof vinden om uit te proberen, dan kun je je hier aanmelden. Echter, momenteel heeft Twitter slechts tweeduizend mensen nodig die ofwel Engels ofwel Japans spreken en tot op heden wordt alleen iOS ondersteund. De grote vraag is nu wanneer de geteste functies hun weg maken naar de officiële app; mogelijk gaat dit wel wat sneller dan voorheen gebeurde met twttr.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.