Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Fortnite brengt voicechat terug naar Android-versie

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2019, 17:08 CategorieGaming

Epic Games heeft een update uitgebracht voor Fortnite, waardoor Android-spelers wederom aan de slag kunnen met voicechat. Spelers met een iOS-apparaten moeten nog even wat langer wachten totdat dezelfde update beschikbaar is.

Download de update voor Fortnite

Fortnite is momenteel nog steeds één van de meest populaire spellen op dit moment. Daarom is het niet gek dat er nog altijd updates voor verschijnen en dat aanhoudende problemen relatief snel worden opgelost door Epic Games, de maker van de battle royale-game. Versie 8.11, die nu beschikbaar is, brengt een hoop veranderingen met zich mee en introduceert nieuwe in-game wapens en een nieuwe gamemodus en verhelpt verschillende soorten bugs. Ook moet het probleem met full screen support op Galaxy S10 nu zijn opgelost.

Daarnaast heeft Epic Games via Twitter laten weten dat de problemen rondom voicechat nu zijn opgelost. Dat geldt helaas alleen voor de Android-versie van Fortnite; iOS-spelers zullen dus nog even moeten wachten totdat de update beschikbaar is. Wanneer die update verschijnt is niet bekend. Zij zullen voorlopig dus nog wat prestatieproblemen tegenkomen wanneer voicechat wordt gebruikt op een iPhone of iPad. Bovendien kan het zo zijn dat de problemen aanhouden op het moment dat voicechat niet is ingeschakeld.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.