Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Volgende iPad behoudt Touch ID en koptelefoonaansluiting’

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2019, 10:14 CategorieiPad

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan behoudt de volgende iPad van Apple Touch ID en zijn koptelefoonaansluiting. Verder lijkt het erop dat het volgende model weinig wijzigingen kent, wat goed nieuws is voor trouwe gebruikers.

Weinig wijzigingen voor volgende iPad – gerucht

De doorgaans betrouwbare website Macotakara schrijft dat Apple waarschijnlijk weinig wijzigingen doorvoert aan de volgende iPad van het bedrijf. Zoals het er nu naar uitziet zal het omhulsel weinig veranderingen kennen, blijft Touch ID te gebruiken en zal de koptelefoonaansluiting ook niet verdwijnen. De Japanse site berust zich op bronnen vanuit de bevoorradingsketen, die claimt dat er nog geen beslissing is genomen over de grootte van het scherm, alhoewel het wel zou kunnen dat die een formaat krijgt van 10-inch.

Ook wordt de nieuwe iPad Mini nog even genoemd, een tablet waar we nu al meerdere berichten over hebben zien verschijnen. Het lijkt er vooralsnog dus op dat Apple blij is het design van zijn tablets, waardoor verandering dus ook niet echt nodig lijkt te zijn. Het laatste normale model beschikt over een 9,7″-scherm, Touch ID, een geüpdatete processor, camera’s en kreeg ondersteuning voor de Apple Pencil. Waarschijnlijk wordt dit jaar het scherm dus ietwat groter en komt er een nieuwe processor – daar blijft het dan wel bij.

  • Delen:
iPad Pro
Apple iPad Pro 12.9-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.