Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

2019 iPhones kunnen mogelijk andere apparaten opladen

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2019, 9:34 CategorieiPhone

Apple-analist Ming Chi-Kuo verwacht dat de 2019 iPhones in staat zullen zijn andere apparaten op te laden en grotere accu’s gaan krijgen. Dezelfde soort oplaadtechnologie komen we ook tegen op de nieuwste Android-smartphones van Samsung en Huawei.

2019 iPhones met grotere accu’s – gerucht

Ming Chi-Kuo, een bekende analist die Apple nauwlettend in de gaten houdt, is van mening dat de 2019 iPhones niet alleen grotere accu’s krijgen, maar ook in staat zullen zijn andere apparaten op te laden (zoals bijvoorbeeld de Airpods of Apple Watch). Omdat de basis van het draadloos opladen is gebaseerd op de Qi-standaard, moet je in theorie alle Qi-ondersteunende apparaten kunnen opladen met je nieuwe iPhone. Ditzelfde kan nu al met de nieuwste Android-toestellen van Samsung en Huawei, die ook draadloze accessoires hebben.

We expect the new 2H19 iPhone models will support two-way wireless charging. Though the iPhone is not the first high-end smartphone to be equipped with two-way wireless charging, this new function could make it more convenient for users to charge the new AirPods and create a better integrated user experience of the iPhone and AirPods.

Omdat de 2019 iPhones deze functies zouden gaan krijgen, moeten de batterijen dus ook ietwat vergroot worden. Want anders is je iPhone constant leeg, natuurlijk. De opvolger van de iPhone XS Max zou een accu krijgen die tien tot vijftien procent groter is, terwijl de opvolger van de iPhone XS mogelijk een accu krijgt die beschikt over twintig tot 25 procent aan extra vermogen.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.