Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer kondigt een nieuwe versie van de Acer Spin 3-convertible aan

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2019, 10:31 CategorieWindows

Acer heeft tijdens een presentatie onder meer de nieuwe Acer Spin 3-convertible aangekondigd. Het apparaat is vanaf juni verkrijgbaar en heeft een verkoopadvies vanaf 699 euro. De Spin 3 beschikt tevens over verschillende configuraties.

Dit is de nieuwe Acer Spin 3

Tijdens het Next@Acer-evenement in New York heeft de fabrikant onder meer de Acer Spin 3 aangekondigd. De convertible laptop krijgt verschillende combinaties in configuraties. Zo heb je de keuze uit maximaal een Intel Core i7 van de achtste generatie en een optionele Nvidia Geforce MX230-gpu (grafische kaart). Daarnaast beschikt de Spin 3 over een ssd tot 512 GB, tot 1 TB aan hdd-opslag en een oplaadbare pen (de Acer Active Pen) die kan worden vastgezet. Het apparaat weegt 1,7 kilo en is 9,6 millimeter dun.

Het kantelbare scherm van 14-inch kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kun je erop werken, schrijven, presenteren en gamen, in de laptop- of tabletstand. De batterij zou tot twaalf uur mee moeten gaan, belooft Acer. Verder zijn er twee luidsprekers aanwezig aan de voorkant en is er de Precision TouchPad, dat touch-bewegingen voor Windows 10 ondersteunt. Daarnaast is er ondersteuning voor gigabit dualband wifi 5 met mu-mimo-technologie. Lees hier meer over wifi-nummers en hier meer over mu-mimo.

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Spin 3 is vanaf juni beschikbaar in de Benelux voor een prijs vanaf 699 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.