Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cloudflare Warp aangekondigd: een gratis vpn-dienst voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2019, 9:26 CategorieApplicaties

Het bedrijf Cloudflare heeft een nieuwe, gratis vpn-dienst aangekondigd, die beschikbaar komt voor Android en iOS: Cloudflare Warp. De dienst moet je informatie online goed kunnen beschermen, terwijl je ook toegang moet hebben tot snel internet.

Cloudflare Warp aangekondigd

Vorig jaar introduceerde Cloudflare een eigen dns, genaamd 1.1.1.1. Dit jaar brengt het bedrijf een ander product op de markt, namelijk een vpn-dienst genaamd Cloudflare Warp. Warp moet het voor veel gebruikers gemakkelijker gaan maken gebruik te maken van een vpn-dienst, waarmee je online je gegevens en informatie veel beter kunt beschermen. Op mobiele apparaten is het doorgaans een stuk lastiger, omdat die nog wel eens wisselen tussen wifi- en mobiele netwerken. Om nog maar te zwijgen over de gratis te gebruiken wifi-netwerken.

Meestal is het zo dat een vpn-dienst je internetsnelheid verlaagt, omdat er door veel hoepels gesprongen wordt om een veilige verbinding op gang te krijgen. Maar Cloudflare belooft dat Warp niet traag zal zijn, omdat deze dienst vanaf de grond af aan is opgebouwd als een app voor mobiele netwerken. Cloudflare Warp is straks te gebruiken via de 1.1.1.1-applicatie. Het bedrijf belooft dat er geen data wordt opgeslagen die gebruikers zou kunnen identificeren. Ook zal de browsergeschiedenis van gebruikers niet worden doorverkocht.

In de toekomst kunnen we ook Warp+ verwachten: een betaalde versie van Cloudflare Warp. Deze dienst moet een stuk sneller zijn voor iedereen die bereid is een maandbedrag te betalen. Mocht je interesse hebben in Warp, dan kun je hieronder de 1.1.1.1-app downloaden en jezelf aanmelden voor de wachtlijst. Heb je de app al? Zorg er dan voor dat je de nieuwste versie geïnstalleerd hebt.

  • 1.1.1.1
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Reacties

  1. Anoniem
    07 april, 2019 om 9:54

    cloudfLare*!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.