Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit jaar komen er mogelijk twee Airpods-versies uit

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2019, 10:11 CategorieAccessoires

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Apple ondertussen aan nog twee andere Airpods-modellen. Er komt een veel duurder model aan met een ander design, maar helaas is er verder nog weinig over bekend.

Twee nieuwe Airpods-modellen – gerucht

Ming-Chi Kuo, een bekende analist die Apple in de gaten houdt en voorspellingen doet over nieuwe Apple-producten, laat weten dat Apple nu werkt aan twee nieuwe Airpods-modellen. Die modellen verschijnen mogelijk eind 2019. Eén van de twee versies zou een iteratief model worden met weinig veranderingen: er zou een betere chip in zitten en de accu zou langer mee moeten gaan. Deze draadloze oordoppen zouden 159 dollar kosten. Onduidelijk is of het opbergkistje met draadloze oplaadmogelijkheden er ook bij zit.

Het andere model zou een ander design moeten krijgen, maar onduidelijk is wat er zal veranderen. Wel is duidelijk dat deze versie duurder zal zijn dan de huidige Airpods. Ondertussen heeft Digitimes ook een nieuw gerucht over de draadloze oordoppen van Apple de wereld in geholpen. Naar verluidt worden ze voorzien van active noise-canceling, waardoor je dus geluid van buitenaf kunt blokkeren en je je muziek veel beter kunt horen. Uiteraard heeft Apple niet gereageerd op de geruchten en moeten we nog maar zien wat er van klopt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.