Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste teaser van OnePlus 7 verschijnt op Twitter

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2019, 9:51 CategorieAndroid

Pete Lau, de medeoprichter van OnePlus, heeft in een tweet de eerste teaservideo uitgebracht van de OnePlus 7. De video vertelt ons nog vrij weinig, behalve dan dat we een “fast and smooth” ervaring mogen verwachten van de aankomende smartphone.

OnePlus 7 wordt “fast and smooth”

In de afgelopen dagen gonst het van (herhaalde) geruchten over de OnePlus 7. De informatie is alles behalve bevestigd en nu gooit medeoprichter van het bedrijf Pete Lau ook nog even lekker olie op het vuur door de eerste teaservideo uit te brengen. In de video, die je kunt bekijken in de embedded tweet, krijgen we een indruk van de smartphone. We zien iets van het design en krijgen het gegeven mee dat de smartphone “fast and smooth” moet zijn. De ronde hoeken lijken in elk geval op de hoeken die we hebben gezien op renders.

De tekst “fast and smooth” heeft mogelijk betrekking op het nieuwe scherm dat OnePlus zal introduceren. Er schijnt namelijk een OnePlus 7 Pro uit te komen die wordt voorzien van een scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz. Met een hogere verversingssnelheid kun je inderdaad garanderen dat schermen sneller aanvoelen. De verwachting is dat OnePlus de telefoons op 14 mei aanstaande zal gaan presenteren tijdens een presentatie die wereldwijd te volgen zal zijn. Tot die tijd moeten we het doen met tweets en geruchten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.