Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Forza Street is een free-to-play racespel voor Android, iOS en Windows

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2019, 10:31 CategorieGaming

Microsoft heeft Forza Street onthuld. Dit is een free-to-play racegame die nu beschikbaar is voor Windows en ook naar Android en iOS komt. Omdat de game free-to-play is, zijn er wel enkele digitale aankopen beschikbaar.

Forza Street nu te downloaden

Microsoft heeft de free-to-play racegame Forza Street gepresenteerd. Het spel is nu al beschikbaar voor Windows en zal later ook naar Android en iOS komen. In tegenstelling tot Forza Motorsport of Forza Horizon stelt Street je in staat jezelf onder te dompelen in het leven van een coureur uit de Miami-straatracescene. Wanneer je een event hebt uitgekozen moet je racen naar de startlijn. Het uiteindelijke doel in de game is dat je alle legendarische en klassieke auto’s in je garage hebt staan. Dat doe je door races te winnen.

De besturing is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Dat betekent dat je dus geen realistische besturing hoeft te verwachten zoals je die kent uit Forza Motorsport of de arcade-achtige besturing die je kent uit Forza Horizon. Desondanks zou Forza Street nog wel eens populair kunnen worden, omdat er een markt is voor racegames met gemakkelijke bediening en herkenbare namen. Mocht je het spel nu al willen uitproberen op Windows, dan kun je hem downloaden door op de onderstaande link naar de winkelpagina te klikken.

  • Forza Street
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.