Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FWD Weekly update: Samsung QLED topmodel en indrukwekkende camerasmartphone

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar het nieuwe Samsung QLED topmodel en kijken we naar het nieuwe vlaggenschip van Huawei, de Huawei P30 Pro.

Review: Samsung QE65Q90R (Q90R-serie) Ultra HD QLED tv

Een nieuw jaar, een nieuw Samsung QLED topmodel. Net als vorig jaar is dit model uitgerust met een Full Array achtergrondverlichting met local dimming, Invisible Connect kabel en One Connect box. Maar de belangrijkste verbetering? Samsung claimt het probleem van de kijkhoek bij lcd-tv’s opgelost te hebben. Een boud statement, maar na een paar indrukwekkende demo’s zijn we erg nieuwsgierig. Eric ging aan de slag met de 65-inch QE65Q90R. Lees het in de review van de Samsung QE65Q90R (Q90R-serie) Ultra HD QLED tv.

Review: Huawei P30 Pro

Met de release van de Huawei P30 Pro zet Huawei voornamelijk in op het onderdeel fotografie. Zo kun je nu in de avond mooiere foto’s maken. Rechtvaardigen de nieuwe cameramogelijkheden de hogere prijs van het toestel? Wesley zocht het voor je uit in de review van de Huawei P30 Pro.

Review: Archidio LittleOnes

Archidio Audio is een kleine Nederlands fabrikant van luidsprekers, gevestigd in Amsterdam. De Archidio Little/one is, de naam zegt het al, eveneens klein van stuk. De actieve tweeweg speaker maakt echter gebruik van motion feedback technologie, waardoor de zelfcorrigerende luidsprekers volgens het merk zelf in een bijzonder breed geluidsbeeld en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding voorzien. Sinan ging er voor HiFi.nl mee aan de slag. Lees het in de review van de Archidio LittleOnes.

Review: Teufel Cinebar 11

De Teufel Cinebar 11 is een slanke soundbar met een draadloze subwoofer die is voorzien van in totaal acht drivers. Met een adviesprijs van 399,99 euro is het een relatief betaalbare soundbar, maar wat voor kwaliteit kun je daar nou voor in huis halen? Wesley vertelt het je in de review van de Teufel Cinebar 11.

Review: NAD M10 netwerkspeler

Met de M10 wil NAD bewijzen dat het helemaal mee is met de nieuwste audiotrends. Vergeet de kleine omvang, dit is een audiofiele HybridDigital nCore-versterker met HDMI, Dirac en streaming ingebouwd. En met een knap design met een groot scherm waarop je VU-meters kunt tonen. Wat meer heb je eigenlijk nodig? Jamie vertelt je er alles over in de review van de NAD M10 netwerkspeler.

Review: Yale Entr

De Yale Entr is een gemotoriseerde cilinder die je in de meeste deuren kunt plaatsen. Vervolgens kun je het slot met een app gebruiken. Dat maakt de Yale Entr een slim deurslot. In deze recensie neemt Wesley de Entr onder de loep. Is die zijn prijs van 299 euro waard? Lees het in de review van de Yale Entr.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.