Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Problemen Galaxy Fold komen door schermrandopening van 7 millimeter’

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2019, 9:49 CategorieAndroid

Mogelijk worden de problemen van de Samsung Galaxy Fold veroorzaakt door een schermrandopening van zeven millimeter. Deze ruimte zorgt ervoor dat het scherm gebogen kan worden, maar kan dus helaas ook voor de nodige problemen zorgen.

iFixit maakt Galaxy Fold open

Het lijkt erop dat de oorzaak van de problemen van de Galaxy Fold is gevonden. iFixit heeft de opvouwbare smartphone opengemaakt en heeft ontdekt dat er een opening van zeven millimeter in de schermrand zit. Deze opening is nodig voor het kunnen buigen van het apparaat, maar wanneer er iets in komt dan stopt het scherm met werken. Om te voorkomen dat er iets in komt, heeft Samsung de telefoons voorzien van een plastic laag — en dat plastic laagje is er door reviewers afgehaald omdat het aanvoelde als een screen protector.

Verder heeft iFixit ontdekt dat de schermranden om het scherm ook breekbaar zijn en mettertijd los zullen komen. Ze zouden niet flexibel genoeg zijn. Het grootste probleem is echter dat het vouwbare scherm gemakkelijk kapot kan gaan, zelfs wanneer de plastic laag niet werd verwijderd. In sommige gevallen konden gebruikers het scherm na een dag gebruik al niet meer volledig ombuigen. De problemen rondom de Galaxy Fold hebben ervoor gezorgd dat het toestel is uitgesteld. Samsung heeft nog geen nieuwe releasedatum vrijgegeven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.