Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte OnePlus 7-render biedt beste blik op nieuwe design

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2019, 9:54 CategorieAndroid

Er zijn renders opgedoken waarop we mogelijk de OnePlus 7 te zien krijgen. Mochten de beelden kloppen, dan is dit de beste blik op het design tot nu toe. Bovenop lijkt er ruimte te zijn vrijgemaakt voor een camera die omhoog kan komen.

OnePlus 7 met pop-up camera

Mogelijk introduceert OnePlus de OnePlus 7 volgende maand. Tot die tijd moeten we het doen met gelekte informatie en renders, zoals vandaag. Er zijn namelijk afbeeldingen gelekt waardoor we alvast een goed idee kunnen krijgen van het design van het toestel. Aan de achterkant lijkt er niet zo heel veel veranderd te zijn, behalve dan dat er een extra lens is toegevoegd. Eén van de sensoren zou moeten beschikken over 48-megapixel. Mogelijk is er ook een dieptesensor aanwezig, voor het kunnen maken van leuke effecten.

Verder is opvallend dat er geen notch of frontcamera aanwezig is. Eerdere geruchten hadden het al over een pop-up camera aan de bovenkant en deze renders lijken dat idee te bevestigen. Bovenaan is namelijk ruimte gemaakt in de case voor een uitschuifbare camera. Daarom is er meer schermruimte beschikbaar. Zoals het er nu naar uitziet zal het scherm 6,5-inch groot worden en zal er een screen-to-body-verhouding zijn van 95 procent. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 855-processor.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.