Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google bevestigt bestaan Google Pixel 3a op eigen website

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2019, 9:52 CategorieAndroid

Google heeft het bestaan van de onaangekondigde Google Pixel 3a bevestigd door de telefoon te benoemen op zijn eigen website. De 3a moet een soort lite-versie van de high-end Pixel-modellen gaan worden, een goedkoper alternatief dus.

Google Pixel 3a op Googles eigen website

Google heeft inmiddels voor de tweede keer het bestaan van de Google Pixel 3a bevestigd, dit keer op zijn eigen website. De Pixel 3a moet een lite-versie van de huidige high-end Pixel 3-toestellen en dus een goedkoper alternatief gaan worden. Op moment van schrijven heeft Google de pagina in kwestie alweer offline gehaald, maar de redactie van 9to5Google heeft er nog net op tijd een screenshot van kunnen maken, die je hierboven kunt bekijken. De naam Pixel 3a is duidelijk te zien, inclusief de toevoeging van ‘new’.

De naam was zo’n beetje het enige ook dat nog niet bevestigd leek, nadat eerder de specificaties al op straat kwamen te liggen. Het meest interessante detail op de pagina van de Google Pixel 3a was dan ook dat de telefoons werden beschreven als midyear experiences. Dat betekent mogelijk dat we niet tot het einde van het jaar hoeven te wachten totdat deze modellen aangekondigd en verkrijgbaar zijn. Het feit dat er al wordt gewerkt aan productpagina’s laat zien dat een aankondiging nu niet lang meer op zich laat wachten.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.