Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Fit nu ook beschikbaar iOS, met Apple Health-synchronisatie

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2019, 9:28 CategorieApplicaties

Google heeft Google Fit nu ook uitgebracht op iOS. Het is mogelijk je data te synchroniseren met de Apple Health-applicatie. De app kan slimme activiteitendoelen opstellen, die zijn gemaakt door Google in samenwerking met de American Heart Association.

Google Fit op iOS

Het is vanaf nu mogelijk Google Fit op iOS te downloaden. De app concentreert zich op slimme doelen, die zijn opgesteld in samenwerking met de Amerikaanse versie van de Hartstichting. Je kunt door heel de dag Move Minutes verzamelen door actief te bewegen (door te wandelen of yoga te doen, bijvoorbeeld). Daarnaast zijn er Heart Points te verzamelen. Dat doe je door bijvoorbeeld binnen een minuut honderd stappen te zetten. Intense workouts leveren meer punten op, die zich allemaal op je profiel zullen verzamelen.

Op je profielpagina zie je verder informatie als stappen, calorieën en afgelegde afstand. Verder is Google Fit in staat doelen te maken op basis van je activiteit en kan notificaties sturen om je ondertussen te motiveren. Middels de Apple Health-integratie is de app tevens in staat data te halen van je iPhone of gekoppelde Apple Watch. Ook kun je data halen vanaf een Wear OS-apparaat. Met deze data kun je meer Move en Heart Points binnen harken. Met de overviewtab krijg je ook nog eens een handig overzicht van al je activiteit te zien.

  • Google Fit
  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.