Je kunt nu multiple choice-vragen stellen in je Instagram Stories

24 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
instagram-stories-vragen

Gebruikers van Instagram Stories kunnen vanaf nu ook een vraag stellen en daar meerdere antwoorden onder plaatsen. Je kunt je vrienden dus multiple choice-vragen stellen om te zien of ze je wel goed genoeg kennen, of om hun mening te horen.

Multiple choice-vragen Instagram Stories

Zo’n twee jaar geleden introduceerde Instagram de mogelijkheid voor het stellen van vragen binnen je Instagram Stories. Nu is er een nieuwe, soortgelijke sticker beschikbaar, die het team omgedoopt heeft tot ‘quiz’. Gebruikers van de sociale app kunnen hun vrienden voortaan multiple choice-vragen voorschotelen, om te checken hoe goed ze elkaar kennen. Maar je kunt het middel natuurlijk ook gewoon gebruiken om meningen te horen over een aankoop die je van plan bent om te doen, zoals die net even te dure schoenen.

Instagram heeft de nieuwe functie op Twitter aangekondigd. Om toegang te kunnen krijgen tot de nieuwe sticker, moet je binnen de Instagram Stories-functie de stickertab opzoeken en daar op zoek gaan naar de quizfunctie. Vervolgens kun je een vraag opstellen en antwoorden verzinnen. Je kunt ook zelf van tevoren aangeven wat het goede antwoord is, om te kunnen zien hoe je vrienden scoren op deze onverwachte toets. Houd je er dus wel van om een beetje sociale druk uit te oefenen? Maak dan snel een nieuwe quiz aan.

Reacties (0)