Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mei-update Windows 10 vereist 32 GB aan interne opslagruimte

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2019, 9:24 CategorieWindows

Zoals het er nu naar uitziet heeft de volgende Windows 10-update tenminste 32 GB aan interne opslagruimte nodig. Dat is slecht nieuws voor de goedkopere tablets, aangezien die niet altijd met veel interne opslagruimte worden geleverd.

Minstens 32 GB voor Windows 10-update

Volgende maand verschijnt de mei-update voor Windows 10. Dat is natuurlijk goed nieuws voor iedereen die op nieuwe Windows-functies wacht, maar helaas ook slecht nieuws voor de mensen die weinig interne opslagruimte hebben. De nieuwe update heeft namelijk tenminste 32 GB aan interne opslagruimte nodig om geïnstalleerd kunnen worden. Voorheen was het zo dat je tenminste 16 GB voor de 32-bit-versie van Windows en 20 GB voor de 64-bit-versie van Windows nodig had om het besturingssysteem te kunnen installeren.

Nu is voor beide versies dus tenminste 32 GB nodig. Dat is een nadeel voor de mensen die een goedkopere Windows 10-tablet of -pc hebben gekocht. Die worden namelijk niet altijd voorzien van een grote hoeveelheid opslagruimte. Er zijn zelfs modellen die precies 32 GB aan opslagruimte hebben. Die mensen doen er dus goed aan om op z’n minst een extra opslagmedium te kopen. De reden dat er nu meer ruimte nodig is, heeft te maken met de extra die nodig is voor het opslaan en beheren van nieuwe Windows-updates.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.