Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft werkt mogelijk aan eigen draadloze oordoppen

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2019, 10:39 CategorieAccessoires

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Microsoft momenteel aan zijn eigen draadloze oordoppen. Er wordt zelfs al een naam genoemd voor deze oordoppen, die waarschijnlijk niemand zal verrassen: de Microsoft Surface Buds.

Draadloze oordoppen van Microsoft – gerucht

Google heeft zijn eigen draadloze oordoppen, Apple heeft natuurlijk de Airpods en ook Amazon lijkt te werken aan een soortgelijk product. Dus dan is het niet vreemd dat Microsoft mogelijk ook achter de schermen aan oordoppen zonder draad werkt. Dat schrijft althans de website Thurrott. De oordoppen zouden de Microsoft Surface Buds-naam gaan dragen worden moeten worden voorzien van stemassistent Cortana (net zoals dat andere oordoppen beschikken over Google Assistent en Siri en natuurlijk Alexa).

De draadloze oordoppen van Microsoft zouden dus slim moeten zijn, maar dat is niet het enige dat ze straks zouden aanbieden. Ook moeten er noise cancelling zijn. Daarnaast komt er een functie aan die mensen beter in staat stelt de content van hun telefoon af te lezen. De verwachting is verder dat deze oordoppen zullen gaan werken met zowel Android als iOS, aangezien Microsoft de laatste jaren steeds meer inzet op de platformen van Google en Apple. Mocht dit allemaal kloppen, dan verschijnen ze aan het einde van het jaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.