Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola lijkt te werken aan een smartphone met vier camera’s

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2019, 10:18 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Motorola momenteel aan een smartphone met in totaal vier camera’s aan de achterkant. Mocht de gelekte afbeelding kloppen, dan stapt het bedrijf af van zijn circulaire cameramodule aan de achterkant.

Motorola-smartphone met vier camera’s – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet werkt Motorola aan een smartphone met vier camera’s aan de achterkant. De telefoon is op een gelekte afbeelding te zien. Mocht het design kloppen, dan stapt het bedrijf dus voor het eerst sinds jaren af van de circulaire cameramodule die veel toestellen van de fabrikant kenmerkt. In plaats daarvan worden de camerasensoren in een vierkant geplaatst, zoals dat bijvoorbeeld ook het geval is bij de Huawei Mate 20 Pro. De primaire sensor is er mogelijk één die beschikt over 48-megapixel. Links zitten twee flitsers.

Verder zijn er geen details bekend over het toestel of zijn opmerkelijke cameraconstructie. Populaire camerasensoren van dit moment zijn de groothoeklens, de dieptesensor en de monochroomsensor; mogelijk zien we één van deze lenzen of misschien wel allemaal terug op de Motorola. Het scherm is waarschijnlijk 6,2-inch groot en beschikt over een notch in de vorm van een waterdruppel. Onderop zit nog een usb-c-poort en een koptelefoonaansluiting. Wanneer het toestel zal worden aangekondigd, is helaas nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.