Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto G7-lijn krijgt mogelijkheden van Digital Wellbeing

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2019, 10:25 CategorieAndroid

Motorola heeft bekendgemaakt dat de Motorola Moto G7-lijn toegang krijgt tot de mogelijkheden van Digital Wellbeing van Google. Met deze opties is het mogelijk te zien hoe vaak je je smartphone gebruikt en op welke manier.

Motorola Moto G7-lijn krijgt Digital Wellbeing

Motorola en Google rollen samen Digital Wellbeing uit naar de onlangs gelanceerde Motorola Moto G7-lijn, waar onder meer de Moto G7 en Moto G7 Plus onder vallen. Ook de Motorola One mag op deze functies rekenen. Digital Wellbeing helpt gebruikers te begrijpen en te beoordelen hoe zij hun smartphone gebruiken. Daarnaast biedt het mogelijkheden om dagelijkse afleiding te voorkomen. Zie hieronder enkele van de functies die beschikbaar zijn om gebruikers te helpen bij het vernieuwen van hun telefoongewoonten.

  • App Timers – tijdslimieten instellen voor bepaalde apps om afleiding te minimaliseren;
  • Gecombineerde YouTube-meldingen, tijdsoverzicht en geplande adempauzes om te voorkomen dat je gaat video bingewatchen;
  • Stel aangepaste meldingen in zodat je zelf bepaalt wat je krijgt en wanneer je het ontvangt;
  • Spraakantwoord op sms-berichten met Google Assistent, zodat je niet wordt teruggezogen in je scherm;
  • Gebruik automatische suggesties voor Google Fotoarchiefom je telefoon op te schonen en ruimte vrij te maken voor nieuwe herinneringen;
  • Bereid je voor om ontspannen de nacht in te gaan – met Night Light of grijstinten om je voor te bereiden om uit te schakelen voor de dag.

Je krijgt dus meer inzicht over je eigen gebruik met je smartphone en kan zo handvatten vinden voor het minderen van je smartphonegebruik, mocht je dat doel voor ogen hebben.

  • Delen:
moto g7 plus
Motorola Moto G7 Plus
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.