Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 7-modellen straks ook te koop bij T-Mobile

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2019, 10:24 CategorieAndroid

OnePlus en T-Mobile hebben aangekondigd te gaan samenwerken, waardoor de OnePlus 7-modellen straks bij de provider te koop zijn. Een belangrijke stap op de markt voor OnePlus, dat nog niet eerder een samenwerking aanging met een Nederlandse operator.

OnePlus 7 bij T-Mobile te koop

OnePlus heeft T-Mobile ook in Nederland uitgekozen als provider waarmee samengewerkt gaat worden, nadat beide partijen eerder al de handen ineen sloegen in de Verenigde Staten.  Met de nieuwe samenwerking moet het Chinese smartphonemerk toegankelijker worden voor Nederlandse gebruikers. Dit is een belangrijke stap voor de smartphonefabrikant, aangezien die nog niet eerder een samenwerking aanging met een provider uit Nederland. De telefoons waren eerder al te koop via de eigen webshop en ook via Belsimpel.

Dit betekent dus dat we straks de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro kunnen verwachten in de winkels van T-Mobile. Het Pro-model krijgt een groot oled-scherm met een hoge verversingssnelheid van 90 Hz. Daardoor moet de telefoon “soepel en snel” aanvoelen. Daarnaast lijkt er ook op een klapcamera op te zitten, net zoals op de Oppo Reno (lees hier onze hands-on). Aangezien Oppo en OnePlus vallen onder hetzelfde bedrijven, en beide smartphonemerken al eerder designelementen van elkaar hebben geleend, is dat geen vreemde gedachte.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.