Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus vertelt woensdag meer over een ‘nieuw apparaat’

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2019, 9:50 CategorieAndroid

Medeoprichter van OnePlus Pete Lau heeft een tweet de wereld in geholpen waarin hij rept over een “nieuwe apparaat”. Op moment van schrijven is niet precies duidelijk over welk apparaat het precies gaat, maar het kan natuurlijk altijd de 7-smartphones worden waar al veel over naar buiten gekomen is.

Morgen meer over OnePlus-apparaat

Pete Lau, medeoprichter van OnePlus, heeft laten weten dat er woensdag meer over een apparaat wordt verteld door het bedrijf. Dat schrijft de beste man op Twitter. Helaas heeft Lau verder geen informatie vrijgegeven over dit apparaat, dus weten we helaas niet over welk device het precies gaat. Het kan natuurlijk zijn dat dit de OnePlus 7 is, aangezien de fabrikant meestal in april of mei het toestel voor het begin van het jaar presenteert. Maar het zou ook zomaar kunnen dat we iets gaan horen over een Android TV-televisie, bijvoorbeeld.

De meest opvallende nieuwe feature van de 7-smartphone wordt ongetwijfeld de pop-up camera. Dat is een selfiecamera die in de behuizing van de telefoon zit en omhoog komt wanneer je hem nodig hebt. Zodoende hoeft de nieuwste smartphone van het bedrijf dus geen notch te hebben, wat voor veel gebruikers nog steeds wordt ervaring als een ergernis. Wat het ook is dat de fabrikant gaat presenteren deze week, we houden het in de gaten. Is het toch de televisie, dan doe je er goed aan ook de zustersite Homecinema Magazine in de gaten te houden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.