Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opengemaakte Samsung Galaxy Fold laat breekbaar apparaat zien

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2019, 9:33 CategorieAndroid

Een gebruiker van de Samsung Galaxy Fold heeft het apparaat opengemaakt. De indruk die het toestel vervolgens achterlaat is niet positief. Van binnen blijkt het toestel namelijk behoorlijk breekbaar te zijn, om nog maar te zwijgen over de problemen die eerder aan bod kwamen.

Samsung Galaxy Fold is breekbaar

Op het Chinese sociale netwerk Weibo zijn dit weekend foto’s opgedoken van een Samsung Galaxy Fold die is opengemaakt. De post is inmiddels offline gehaald, maar onder meer de website GSMArena heeft de foto’s op tijd kunnen opslaan en verspreiden zodat we allemaal kunnen zien hoe het toestel er van binnen uitziet. Zo zien we op de foto’s duidelijk twee accu’s zitten en vallen de vier camera’s op. Daarnaast is er een close-up gemaakt van de scharnier. Het zijn allemaal scharniertjes die samenwerken met dikke kabels.

Het grote scherm aan de binnenkant van de Samsung Galaxy Fold zou gemakkelijk verwijderbaar moeten zijn en voelt zacht aan, zo stelt de gebruiker die de originele foto’s online gezet heeft. In tegenstelling tot het scherm aan de voorkant, dat kapot ging toen het apparaat uit elkaar gehaald werd. Hoewel deze foto’s niet kunnen verklaren waarom er schermproblemen zijn opgedoken, is inmiddels wel duidelijk dat het een behoorlijk fragiel apparaat is dat snel kapot kan gaan wanneer je hem een paar keer hebt laten vallen, bijvoorbeeld.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.