Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Reviewmodellen van Samsung Galaxy Fold hebben schermproblemen

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2019, 10:07 CategorieAndroid

Verschillende reviewmodellen van de Samsung Galaxy Fold hebben last van schermproblemen, waardoor de telefoons onbruikbaar zijn. Samsung heeft al gereageerd op de situatie en heeft gezegd te kijken naar de problemen die de reviewers zijn tegengekomen.

Schermproblemen Samsung Galaxy Fold

De Samsung Galaxy Fold-reviewmodellen die Samsung momenteel heeft gegeven aan Amerikaanse journalisten vertonen allemaal soortgelijke problemen. Sommige flikkert het scherm, soms gaat het scherm niet aan — wat het probleem ook is, meestal heeft het iets met het scherm te maken. De problemen lijken zich voor te doen op de tweede dag van gebruik. Mogelijk heeft het iets te maken met de beschermfolie op het scherm: verschillende journalisten hebben die folie er tijdens het gebruik van af gehaald.

Het is vooralsnog niet duidelijk of dit aan de grondslag van het probleem ligt. Samsung heeft in elk geval tegen sommige journalisten gezegd dat ze die folie er niet af mochten halen, maar niet iedereen heeft die boodschap ontvangen. Ook de mensen die de beschermfolie er op hebben laten zitten melden problemen te hebben met het opvouwbare scherm. Samsung heeft laten weten de problemen te gaan onderzoeken. Deze voorvallen hebben echter geen effect op de naderende releasedatum van de Samsung Galaxy Fold.


€ 1.499,00

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.