‘Samsung brengt vier versies van de Samsung Galaxy Note 10 uit’

09 april 2019 1 Minuut 1 Reacties
samsung-galaxy-note-9-foto-8

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan verschijnen er straks vier verschillende versies van de Samsung Galaxy Note 10. Twee daarvan zouden 5g ondersteunen, terwijl de andere twee versies afwijkende schermformaten en 4g-ondersteuning krijgen.

Vier versies Samsung Galaxy Note 10 – gerucht

ETNews schrijft dat de Samsung Galaxy Note 10 in elk geval in twee verschillende varianten moet verschijnen waarbij de schermformaten van elkaar verschillen. Ook moeten er nog twee versies uitkomen die ondersteuning aanbieden voor 5g. Zo moet de kleine versie van de Note 10 een schermformaat van 6,28-inch krijgen, terwijl het grote model richting een tabletscherm gaat met 6,75-inch. Dan zou die nog groter zijn dan de Samsung Galaxy S10 5G, met zijn scherm van 6,7-inch. Deze informatie is helaas nog onbevestigd.

Mogelijk krijgen we straks dus te maken met vier versies van de Samsung Galaxy Note 10 — los van de verschillende mogelijkheden op het gebied van geheugen. De 5g-modellen zouden bovendien worden voorzien van vier camera’s. Mogelijk krijgt één van de vier ook een time of flight-sensor, zoals op de S10 met 5g, waardoor het apparaat diepte kan waarnemen. Normaliter brengt Samsung slechts één versie van de Note uit, maar de populariteit van goedkopere smartphones kan daar dus nog wel eens verandering in brengen.

Reacties (1)