Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 10 komt mogelijk in twee versies

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2019, 9:44 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Samsung dit jaar twee versies van de Samsung Galaxy Note 10 uit. Dat zou opvallend zijn, aangezien de Note-serie vaak maar één toestel per jaar krijgt.

Twee versies van de Samsung Galaxy Note 10 – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet wil Samsung later dit jaar twee versies van de Samsung Galaxy Note 10 gaan uitbrengen, aldus Koreaanse media. Dit gerucht wordt gebaseerd op verhalen vanuit de bevoorradingsketen. Naar verluidt heeft Samsung veel succes geboekt met de Samsung Galaxy S10E en wil die lijn voortzetten in de Note-serie door een goedkoper model aan te bieden. Het gewone model zou dan mogelijk de naam Plus gaan dragen en worden voorzien van een 6,7″-scherm. De resolutie is waarschijnlijk quad-hd.

Het tweede model moet dan een kleiner scherm gaan krijgen, maar er is helaas nog niets gezegd over het formaat. Ter vergelijking: de Samsung Galaxy Note 9 heeft een scherm van 6,4-inch, hetzelfde formaat als op de Samsung Galaxy S10+. Wanneer Samsung een kleiner model uitbrengt, dan zal het waarschijnlijk ook een stuk goedkoper in de markt worden gezet. Eerder kwam al in het nieuws dat Samsung voornemens is de Note niet van knoppen te voorzien: je zou bekende functies op een andere manier kunnen activeren.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.