Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S10 krijgt handmatig te activeren avondcameramodus

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2019, 9:33 CategorieApplicaties

Samsung rolt op dit moment een update uit voor de Samsung Galaxy S10, die een handmatig te activeren avondcameramodus toevoegt. Dat betekent dat je de modus straks kunt gebruiken wanneer je wil en dat je niet meer afhankelijk bent van de kunstmatige intelligentie binnen de app.

Avondcameramodus voor de Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10-modellen krijgen een toegewijde cameramodus voor foto’s in de avond of wanneer er weinig licht beschikbaar is. Zo’n modus is al beschikbaar binnen de standaard camera-app, maar kon alleen door de kunstmatige intelligentie worden geactiveerd. Na het downloaden van de update, die volgens Sammobile vooralsnog alleen in Zwitserland beschikbaar is, kunnen gebruikers de avondmodus handmatig activeren wanneer ze willen. Je bereikt de modus straks door te vegen door de verschillende cameramodi.

In vergelijking met bijvoorbeeld de Huawei P30 Pro valt de camera van de Samsung Galaxy S10 misschien tegen voor fotografiefans, maar dat betekent niet dat de cameramodule slecht werk aflevert. Maar het is wel vreemd dat gebruikers de avondmodus niet handmatig kunnen activeren. Kunnen leunen op kunstmatige intelligentie is natuurlijk fijn, maar uit de praktijk blijkt dat dit niet altijd de beste optie is — en dus is het fijn om dan meer mogelijkheden te hebben. Wanneer de update in Nederland beschikbaar is, is nog niet bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy S10
Android Pie (9.x)
Samsung Galaxy S10+
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.