Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy View 2 aangekondigd voor Amerikaanse markt

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2019, 9:16 CategorieAndroid

Samsung heeft de Samsung Galaxy View 2 gepresenteerd voor de Amerikaanse markt. De grote tablet komt voorlopig niet naar Europa. Het apparaat heeft een scherm van 17,3-inch en beschikt over een ingebouwde kickstand waardoor het rechtop kan staan.

Dit is de Samsung Galaxy View 2

Samsung brengt samen met de Amerikaanse provider AT&T een nieuwe versie van de Galaxy View uit. De Samsung Galaxy View 2 is vanaf nu te koop in de Verenigde Staten. Het ziet er niet naar uit dat de tablet ook naar Europa gaat komen voorlopig. De View 2 kan worden gezien als een grote tablet of een draagbare tv met zijn scherm van 17,3-inch en toegang tot alle grote videostreamingdiensten en Android aan boord. Daarnaast heeft Samsung ervoor gezorgd dat je zowel wifi als een mobiele internetverbinding kunt gebruiken.

Onder de motorkap zit een Exynos 7884-processor (geklokt op 1,66 GHz), evenals 3 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Daarnaast is er een accu met een vermogen van 12.000 mAh en zit voorop een camera van vijf megapixel waarmee je kunt videobellen. Verder is er ondersteuning voor Dolby Atmos en beschikt de Samsung Galaxy View 2 nu over een ingebouwde kickstand zodat je hem ook rechtop kunt neerzetten. In de VS heeft de grote tablet een prijs meegekregen van 740 dollar.

  • Delen:

Reacties

  1. Marina
    07 november, 2019 om 20:18

    Graag wil ik deze kopen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.