Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Huawei P30 Pro voegt dualviewcameramodus toe

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2019, 14:59 CategorieAndroid

Huawei heeft een update uitgebracht voor de Huawei P30 Pro, die de dualviewcameramodus en meer heeft toegevoegd. Daardoor kun je nu eindelijk gebruikmaken van een functie die beloofd werd tijdens de aankondiging van de smartphone.

Download de update voor de Huawei P30 Pro

Tijdens de presentatie van de Huawei P30 Pro liet Huawei een functie voor de camera zien die niet meteen uit te proberen was, ook niet op het moment dat we met het toestel bezig waren voor de recensie. Het gaat om de dualviewcameramodus, waarmee je met één smartphones iets kunt opnemen vanuit twee zoomperspectieven. Je krijgt dan op je smartphone twee vierkante schermen te zien waarin je je onderwerp kunt filmen. Eén scherm toont de normale afstand, terwijl het andere scherm ondertussen kan inzoomen.

Die functie is nu beschikbaar voor iedereen met de smartphone in huis door de EMUI 9.1.0.53-update te downloaden. Dit is niet het enige dat de update meebrengt. Ook krijg je meer invloed op het bokeh-effect wanneer je een foto maakt met de frontcamera. Daarnaast wordt de beveiligingspatch van de Huawei P30 Pro verhoogd naar april 2019. Dat is een beetje laat, maar het is desondanks goed om te zien dat Huawei het toestel gaat ondersteunen. Laten we hopen dat de volgende beveiligingsupdate, van mei, wat sneller arriveert.

  • Delen:
Huawei P30 Pro
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.