Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp-bèta heeft vakantiemodus voor negeren en dempen van chats

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2019, 15:52 CategorieApplicaties

In de bèta van WhatsApp treffen gebruikers nu een vakantiemodus aan, die je chats voor langere tijd kan laten negeren of dempen. In de periode dat je “op vakantie bent” word je niet lastig gevallen door groepen waar je niet dagelijks mee te maken wil hebben.

Vakantiemodus voor WhatsApp

In de nieuwste bèta van WhatsApp, ontdekt voor WABetaInfo, vinden gebruikers een zogenaamde vakantiemodus. Deze modus moet het gemakkelijker maken om met groepen om te gaan. Je kunt een groep natuurlijk altijd verlaten, maar dat blijkt niet altijd de oplossing. Met de nieuwe modus kun je notificaties voor een groep uitschakelen. Ook zal de groep niet meer bovenaan in de lijst verschijnen wanneer er een nieuw bericht is. Wanneer je de vakantiemodus dus inschakelt, dan verberg je de groep dus voor de aangegeven tijd.

Bovendien zorgt deze modus ervoor dat gearchiveerde chats niet meer helemaal onderaan je chatlijst staat. In plaats daarvan krijgen ze een eigen submenu. Dit wordt “Ignore archived chats” genoemd, blijkt uit dezelfde bèta, die alleen beschikbaar is voor Android. Deze chats komen niet meer omhoog op het moment dat er toch een nieuw bericht binnenkomt. Ben je een bèta-tester van WhatsApp op Android? Dan kun je de update binnenkort verwachten. Wanneer iedereen hiermee aan de slag kan, is helaas nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.