Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon presenteert nieuwe Fire 7-tablets met meer geheugen

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2019, 16:45 CategorieAndroid

Amazon heeft nieuwe modellen van de Fire 7-tablet aangekondigd. De apparaten beschikken over meer opslaggeheugen. De nieuwe tablets verschillen verder weinig met de voorgangers: zelfs de prijs is hetzelfde gebleven.

De nieuwe Amazon Fire 7

Amazon heeft nieuwe Fire 7-tablets gepresenteerd. De nieuwe tablets beschikken over een snellere processor. Onder de motorkap zit nog steeds een quadcore cpu geklokt op 1,3 GHz, maar deze cpu’s zijn een stuk efficiënter. Daarnaast is er meer opslaggeheugen aanwezig. Een verdubbeling ten opzichte van het oude model: 16 GB. Bovendien kunnen gebruikers een micro-sd-kaart tot 512 GB gebruiken, wat eveneens een verdubbeling van de mogelijkheden is. Verder verschilt de tablet vrijwel niet in vergelijking met z’n voorganger.

Zelfs de prijs is hetzelfde gebleven. In de VS gaat het apparaat 49,99 dollar kosten. Daar zal die vanaf 6 juni verkrijgbaar zal, maar mensen die van plan zijn er eentje aan te schaffen kunnen er nu al eentje vooruit bestellen. In totaal zullen er vier kleuren zijn: blauw, rood, groen en zwart. Verder zijn er camera’s aanwezig aan de voor- en achterkant en kun je populaire videostreamingdiensten gebruiken (zoals Netflix). Ook komt er een (vrijwel onveranderde) nieuwe Fire 7 Kids Edition uit; dit model ondersteunt ook micro-sd-kaarten tot 512 GB.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.