Beperk je smartphonegebruik met Zen Mode voor OnePlus 6T

16 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6t-foto-1

De Zen Mode van de OnePlus 7 Pro komt ook naar de OnePlus 6 en OnePlus 6T. De Zen Mode blokkeert tijdelijke alle meldingen en applicaties en moet helpen om overdadig smartphonegebruik terug te dringen.

De OnePlus 7 Pro kent verschillende handige applicaties en mogelijkheden dankzij OxygenOS 9.5. Hieronder de nieuwe Zen Mode. OnePlus heeft bekendgemaakt dat de Zen Mode nu ook naar de OnePlus 6T en de OnePlus 6 komt.

Wat is de Zen Mode nu precies? De naam zegt het eigenlijk al, deze modus geeft je rust en blokkeert tijdelijke alle meldingen en applicaties. De enige mogelijkheid die je hebt is de camera op het toestel en de mogelijkheid om hulpdiensten te bellen. Alle telefoontjes, berichten en andere notificaties worden tijdens de actieve Zen Mode voor 20 minuten geblokkeerd.

Even helemaal zen…

De Zen Mode is hiermee een handige functie voor mensen die teveel tijd doorbrengen op de smartphone. Heb je de neiging om niets te willen missen? Activeer de Zen Mode en je krijg zo af en toe rust van je overdaad aan smartphonegebruik. De modus lijkt daarmee op Google’s eigen Digital Wellbeing, dat ook in het teken staat van je geestelijke gezondheid. Digital Wellbeing laat precies zien hoeveel tijd je doorbrengt op je smartphone en welke apps je daarbij gebruikt.

Op de OnePlus 7 Pro is overigens ook Nightscape 2.0 geïntroduceerd. Hiermee zou je betere foto’s moeten maken in omstandigheden met weinig licht. Deze modus komt niet naar de OnePlus 6T of andere oudere OnePlus-toestellen toe.

Reacties (0)