Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Functies OxygenOS van OnePlus 7 Pro naar OnePlus 5, 5T, 6 en 6T

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2019, 14:59 CategorieAndroid

Twee weken geleden kon je bij ons de review lezen van de OnePlus 7 Pro. Een toestel dat wellicht niet perfect is, maar daar wel heel dicht bij in de buurt komt. De nieuwste toestellen van OnePlus draaien op OxygenOS, dat is gebaseerd op Android 9.0 Pie. In het geval van de OnePlus 7 Pro gaat het om OxygenOS 9.5.2. Deze nieuwe versie bevat enkele nieuwe features. OnePlus maakt bekend dat enkele van deze functies ook naar oudere toestellen komen.

In een persbericht heeft OnePlus laten weten dat enkele nieuwe features van OxygenOS op de OnePlus 7 Pro ook naar oudere toestellen komen. Het gaat om de volgende functies:

  • FNATIC modus
  • Zen modus
  • Screen Recorder
  • Quick reply in landscape
  • RAM boost
  • Android Q
  • DC dimming

Android Q voor OnePlus 5, 5T, 6 en 6T

Over de Zen modus kon je al eerder lezen, maar ook de andere functies gaan we terugzien op oudere toestellen. Al deze functies zullen spoedig verschijnen op de OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6 en de OnePlus 6T. Alle genoemde toestellen krijgen dus sowieso ook een upgrade naar Android Q. Uitzondering is DC dimming, dat een alternatieve manier is om de helderheid aan te passen van het scherm en het flikkeren van het scherm bij een lagere helderheid kan verminderen. Deze komt eerst naar de 6 en 6T en wordt vervolgens geëvalueerd voor de OnePlus 5 en 5T.

  • Delen:
OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.