Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gamingsmartphone Red Magic 3 komt 27 mei naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2019, 15:17 CategorieAndroid

De gamingsmartphone Red Magic 3 komt ook naar Nederland toe. Nadat het toestel enige tijd geleden al in China verscheen, gaat Nubia de gamingsmartphone ook wereldwijd lanceren.

De Red Magic 3 beschikt over een amoled-scherm van 6,65-inch in een FHD-resolutie, een Qualcomm Snapdragon 855-processor, tot 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. De batterij heeft een capaciteit van 5.000 mAh en ondersteunt 27W snelladen. Daarnaast beschikt het toestel over actieve liquid-cooling met ventilator, zijn er extra fysieke schouderknoppen aanwezig en beschikt de Red Magic 3 over stereospeakers en DTS:X.

Een prijs voor de Red Magic 3 is op dit moment nog niet bekend, maar in China kost de goedkoopste variant net geen 400 euro. De eerder verschenen Red Magic Mars is wel per direct verkrijgbaar in ons land. Red Magic noemt dit toestel een ‘premium gamingsmartphone, maar zonder het premium prijskaartje’. Voor 399 euro krijg je een Snapdragon 845, tot 10 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. De Mars beschikt over een batterij van 3.800 mAh en draait op stock Android 9.0 Pie zonder bloatware, overbodige applicaties of extra skins.

Red Magic 3 verschijnt op 27 mei

De Red Magic 3 zal vanaf 27 mei in Nederland en België verkrijgbaar zijn via de website van Red Magic. Je kunt je via de website aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van aankomende updates en de prijs van het toestel voor de Nederlandse markt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.