Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel 3a en 3a XL aangekondigd, komen niet naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2019, 9:27 CategorieAndroid

Google heeft officieel de Google Pixel 3a en 3a XL onthuld. De smartphones worden echter niet uitgebracht in Nederland of België. Ze beschikken over midrange specificaties en over dezelfde camera waar de duurde Pixel 3-modellen ook over beschikken.

Google Pixel 3a en 3a XL aangekondigd

De Google Pixel 3a en 3a XL zijn dinsdagavond officieel gepresenteerd. De smartphones worden niet in Nederland of België uitgebracht, maar zijn wel in Duitsland beschikbaar voor adviesprijzen van respectievelijk 399 en 479 euro. Hoewel de smartphones over dezelfde camera als de duurdere Pixel 3-modellen beschikken, hebben ze onder de plastic motorkap midrange specificaties. Daar treffen we de Qualcomm Snapdragon 670 aan, samen met 4 GB aan werkgeheugen en maximaal 64 GB aan interne opslagruimte.

De Pixel 3a heeft een scherm van 5,6-inch, terwijl de Pixel 3a XL een display heeft van 6-inch. Beide telefoons hebben een oled-scherm met een full hd+-resolutie. Daarnaast beschikken de telefoon over waterdichtheid, een koptelefoonaansluiting, bluetooth 5.0 en snelladen. De Google Pixel 3a heeft een accu van 3.000 mAh, terwijl de Pixel 3a XL er eentje heeft van 3.700 mAh. Verder wordt er veel nadruk gelegd op de camera. Gebruikers krijgen toegang tot softwarefuncties als Night Sight en een goed uitgewerkte portretmodus.

Google heeft ook beloofd dat eigenaars van de Google Pixel 3a en 3a XL kunnen rekenen op drie jaar aan software-updates. Mocht je dus een telefoon (uit Duitsland) willen importeren met een lange levensduur, dan zit je met deze goedkopere Pixel-modellen wel goed.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.